Více

    Príchod nekompromisného jesenného počasia znamená, že niekedy nezostáva nič iné, len sa mu podriadiť s ľútosťou, ale aj s tajným nadšením. Nastáva totiž leňošenie v podobe pohodlnej deky, Netflixu a horúceho nápoja. Uľahčite si však nekončiace rozhodovanie a zapozerajte sa do jedného z trendy filmov či seriálov. Zaručujú skutočný emóciami nabitý kolotoč.

    Sociálne siete prepadli klasickému rom-comu. Nobody Wants This pripomína tvorbu 2000s

    Jedným zo súčasných seriálových miláčikov internetu je prvá sezóna nového titulu s názvom Nobody Wants This. Po svojom uvedení koncom septembra mal taký úspech, že platforma Netflix už ohlásila pokračovanie v podobe ďalšej série. Priaznivé prijatie zo strany divákov nie je až také prekvapujúce vzhľadom na súčasnú posadnutosť rokom 2000. Koniec koncov, seriál tieto roky pripomína.

    Ver esta publicación en Instagram

    Una publicación compartida por Netflix US (@netflix)

    Dôvodom je nielen „klasická“ romanticko-komediálna zápletka, rozprávajúca o búrlivom vzťahu podcasterky, vedúca rozpravy o vzťahoch a sexe, s rabínom, ale aj hviezdne obsadenie. Hlavné úlohy totiž hrajú Kristen Bell a Adam Brody. Či vás však titul rozosmeje alebo rozplače, je už na vás. Nevylučujte ani negatívne reakcie, keďže seriál čelil kritike za posilňovanie stereotypných rodových rolí.

    Miláčikovia Netflixu návrat oslavujú. Hearstopper skrášlil jeseň novou sériou

    Streamovacia platforma Netflix privítala jeseň treťou sériou obľúbeného seriálu Hearstopper. Na rozdiel od predchádzajúcej série je však plná temnejších zvratov. Jej hrdinovia čelia najťažšej výzve zo všetkých, dospievaniu. Okrem horúceho kakaa a šľahačky si preto na pohovku pripravte aj škatuľu vreckoviek. Dobrou správou je, že seriál sa pravdepodobne vráti aj po štvrtýkrát.

    Zdroj: Alice Osman

    Tom Hanks opäť dominuje filmovej scéne. Teší sa úspechu s filmom A Man Called Otto

    Film s názvom A Man Called Otto, teda Muž menom Otto, vyšiel už v roku 2022, ale až teraz upútal pozornosť širšieho publika. Nedávno sa objavil aj na Netflixe. Slávny Tom Hanks opäť dokazuje, že jeho herecký talent nepozná hraníc. Film vznikol na základe knihy spisovateľa Fredrika Backmana, známej pod názvom A Man Called Ove. Aj pri jeho sledovaní vás plač neminie.

    Trend hororových komédií pokračuje. Zoznámte sa s It’s What’s Inside

    Ak vás zaujal film Bodies, Bodies, Bodies, potom na nič nečakajte a pohodlne sa uvelebte pred televíznou obrazovkou. Obľúbený žáner hororových komédií totiž vyprodukoval ďalšiu snímku, tentoraz s názvom It’s What’s Inside. Sleduje príbeh skupiny priateľov uprostred rozlúčky so slobodou. Tá sa však nečakane zvrhne po tom, čo jeden z hostí prinesie záhadný herný kufrík.

    Zdroje: The Australian Women’s Weekly, Fast Company, Collider, Variety, Instagram, YouTube

    - A word from our sposor -

    spot_img

    Premeňte leňošenie na emočnú horskú dráhu. Trendy filmy a seriály vyvolajú smiech aj plač