Více

    Sledujte nás na Instagrame

    Preč sú časy, keď tehotné ženy museli skrývať svoje rýchlo rastúce brušká. Stále však existujú hranice tehotenskej módy, ktoré sa dajú prelomiť. V poslednom čase sa o to starajú influencerky, známe modelky či herečky. Inšpirujte sa ich módnymi kreáciami, ktoré menia predpoklady o tom, čo je a čo nie je vhodné.

    Sociálne siete a stránky módnych časopisov neustále zapĺňajú nové hviezdy, ktoré oznamujú nečakané tehotenstvo. Nedávno sa k skupine slávnych budúcich mamičiek pridala herečka zo seriálu White Lotus Alexandra Daddario alebo ikonická Margot Robbie. V máji na slávnostnom galavečere Met Gala odhalila svoje rastúce bruško známa modelka a aktivistka Adwoa Aboah.

    Zobraziť príspevok na Instagrame

    A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

    Odvážne outfity celebrít a influenceriek, ktoré často odhaľujú ich holé bruško, tak menia dlho zaužívané predstavy o tom, ako by sa mali tehotné ženy obliekať. Dávajú priestor ešte väčšej voľnosti a slobode. Podobného kroku sa tak nemusíte obávať ani vy. Vybrať si môžete aj kratšie tričká, svetre alebo košele. Vyhýbať sa nemusíte ani nízkemu pásu.

    Odhalené brušká nie sú jedinou možnosťou. Vyberajte si kvalitné materiály a výrazné kúsky

    Nadýchané sukne a úzke crop topy, tvoriace častú uniformu tehotných celebrít, však nepredstavujú pre väčšinu z nadchádzajúcich mamičiek komfortný, ani praktický look. To však neznamená, že sa musí so štýlom na 9 mesiacov rozlúčiť. Našťastie, herečky, modelky a influencerky ukazujú módnemu svetu nespočetné množstvo iných spôsobov, ako posunúť tehotenskú módu na vyššiu úroveň.

    Zdroj: Profimedia

    Takmer všetky slávne nadchádzajúce mamičky využívajú úzke šaty, ktoré odhaľujú ich brušká jemnejším, povedzme „demure“ spôsobom. Pri takýchto kúskoch však odporúčame investovať do kvalitných materiálov, ako sú úplety alebo hodváb. V opačnom prípade riskujete, že váš vysnívaný outfit bude vyzerať príliš lacno. Ozvláštniť ho môžete oversized blazerom, po vzore modelky Hailey Bieber.

    Zdroj: Celine, Miu Miu

    Skvelým pomocníkom bude aj akýkoľvek kúsok so zipsom, gombíkmi alebo háčikmi, ktorý môžete ľahko kombinovať s takmer akýmkoľvek „spodkom“. Flexibilné zapínanie vám totiž umožní kašmírový svetrík, denim bundu alebo nadčasovú bielu košeľu zapnúť len čiastočne. Podobné kúsky vás tak zvládnu sprevádzať aj dlhšie ako prvých pár mesiacov. Vyvarujte sa však ich príliš upnutým variantom.

    Zdroj: Ralph Lauren, Miu Miu

    Ďalším tipom je naopak presunúť pozornosť z bruška. Jednoduchý outfit zvýraznite zaujímavou šatkou, neobvyklým párom topánok alebo veľkými slnečnými okuliarmi. Metódu aplikujte aj na výber statement kúskov. Top so spadnutým ramenom alebo šaty s neobvyklou štruktúrou, aké vyniesla aj Margot Robbie, sa stanú vašimi najlepšími priateľmi.

    @lasttrendds Štýlová tehotná Margot Robbie navštevuje #wimbledon #fashion #fashionstyle #fashionnova #celebrity #celebritystyle #ootd #ootdfashion #wimbledon2024 #margotrobbie ♬ All Your Love – Sarah Mansour

    Zdroje: The Guardian, InStyle, Instagram, TikTok

    Miláčikovia Instagramu menia tehotenskú módu. Zvládajú odvážne aj vkusné looky

    Značka Victoria’s Secret potvrdila svoj comeback. Po šiestich rokoch predstavila svoju ikonickú šou

    Očakávané týždne módy sú síce už dávno za nami, neznamená to však, že je všetkým šou koniec. V utorok to dokázala značka Victoria's Secret, ktorá po šiestich rokoch vrátila na módnu scénu svoju slávnu prehliadku. V porovnaní so svojimi staršími sestrami bola oveľa inkluzívnejšia, a tak zožala značný úspech.

    Topánky môžete nosiť na desiatky spôsobov. Nové kombinácie oživia váš štýl

    Topánky sú jedným z kúskov šatníka, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Nielenže sú úžasne praktické na nadchádzajúcu sezónu, ale vyzerajú aj elegantne a pozdvihnú každý outfit. Z času na čas však môže byť zábavné zmeniť zaužívané spôsoby obliekania a inšpirovať sa nosením jednoduchých čižiem v trochu inom štýle.

    Nenechajte sa zlákať. Jesenné trendy, ktorým je na čase dať zbohom

    Obrátky mikro trendov sa nikdy neprestanú otáčať. Nie je teda vôbec jednoduché vyhnúť sa nutkaniu, že náš šatník nebude kompletný bez kúpy ďalšieho módneho kúsku. Niektoré hity tejto jesene však za styling ani investíciu nestojia. Vyhnite sa nákupu, ktorý budete neskôr ľutovať.

    Páni majú na jeseň jasno. Ich šatník pripomína šatník ich starých otcov

    Táto jeseň prináša pánom jasnú správu. Zabudnite na minimalistické trendy a oversized streetwear strihy. Na scénu sa vracia niečo oveľa zábavnejšie, nostalgickejšie a (priznajme si to) trochu zvláštne. Štýl eklektického dedka si nachádza cestu aj k mladším ročníkom a mení spôsob vnímania pánskeho štýlu.