Více

    Koniec pracovného týždňa neznamená aj koniec módnych noviniek. Versace zverejnil novú kampaň, v ktorej vystupujú jeho ikony. Čerstvé fotografie ponúkla k svojej cruise kolekcii aj značka Dior. Plavkový týždeň módy na Kanárskych ostrovoch prekvapil a na vlastný fashion week sa teraz chystá Mexiko. Očakáva sa aj show Victoria’s Secret.

    Do boja sa zapojí aj Dior. Kampaň ku kolekcii cruise pripomína Mary Stuart

    Pokojné vody konca pracovného týždňa rozvírila nová kampaň módneho domu Dior. Zverejnil fotografie pre svoju výletnú kolekciu, ktorá odkazuje na Mary Stuartovú. Pred objektívom ju stvárnili modelky Sanja Dalecka, Tanya Churbanova, Ali Dansky a Jiali Zhao. Bojovú náladu podčiarklo žltkasté pozadie doplnené vysokou trávou a efektmi ohňa. „Rebelská duša a krása, ako aj sila odolnosti,“ vysvetlila značka.

    Gran Canaria plavkový týždeň módy prekvapil. Pritiahol viac pozornosti, než sa čakalo

    Začiatkom októbra sa na Kanárskych ostrovoch skončil týždeň plavkovej módy. Teraz však opäť vzbudil pozornosť, pretože oslavuje nečakaný úspech. V porovnaní s minulým rokom dosiahol nárast viditeľnosti. Tento rok zaznamenal viac ako 3,3 milióna interakcií na sociálnych sieťach. Je to najmä vďaka predĺženiu plaveckého podujatia o jeden deň, a to kvôli novej hot outdoor lokácii na Pasito Blanco Marina.

    Versace vracia na scénu svoje ikony. Láka na slávne kúsky aj osobnosti

    Módny dom Versace predstavil ďalšiu zo svojich Icons kampaní. Opäť do nej zapojil herečku Anne Hathaway a herca Cilliana Murphyho. Úlohu ikony však prevzali aj samostatné kúsky, ktoré nosia známe osobnosti. Ide vlastne o klasiku od návrhárky Donatelly Versace. „Kovové pletivo, koža a ostré strihy. To sú Versace ikony, ktoré nosím znova a znova,“ dodala návrhárka.

    Zdroj: Versace

    Blíži sa ďalší očakávaný týždeň módy. Tentokrát otvorí svoje brány Mexiko

    Mexico City začína vo svojich uliciach vítať milovníkov módy. Budúci týždeň v utorok sa tu začne Mercedes-Benz Fashion Week Mexico. Trvať má tri dni a pozornosť bude venovať tak medzinárodným hviezdam, ako aj lokálnym talentom. Bude tak možné sledovať viac ako 20 podujatí. Svoju prácu predvedú návrhári ako Alexia Ulibarri, Alfredo Martínez, Daniela Villa a Julia y Renata.

    Victoria’s Secret sa vracia do New Yorku. Kontroverzná prehliadka bude predstavená 15. októbra

    S blížiacim sa koncom pracovného týždňa narastá aj očakávanie. Budúci týždeň v utorok Victoria’s Secret prvýkrát po piatich rokoch predstaví svoju ikonickú, ale kontroverznú prehliadku. Prehliadka sa uskutoční v New Yorku, ale po prvýkrát ju bude možné sledovať aj na sociálnych sieťach. Okrem toho sa bude vysielať naživo v službe Amazon Live. Na mólo sa vrátia modelky ako Tyra Banks a Gigi Hadid.

    pridajte sa k nám 15. októbra v New Yorku a zažite veľkolepý návrat Victoria‚s Secret Fashion Show 2024. Chcete viac informácií? Prejdite na odkaz na našej stránke. #VSFashionShow #VSFS #VictoriasSecret ♬ empire state of mind I jay z I onxlync audios – onxlync

    Zdroje: The Fashion Network, WWD, X, TikTok

    - A word from our sposor -

    spot_img

    Módne novinky v kocke: Versace vystavuje svoje ikony a Victoria’s Secret láka na show