Více

    Očakávané týždne módy sú síce už dávno za nami, neznamená to však, že je všetkým šou koniec. V utorok to dokázala značka Victoria’s Secret, ktorá po šiestich rokoch vrátila na módnu scénu svoju slávnu prehliadku. V porovnaní so svojimi staršími sestrami bola oveľa inkluzívnejšia, a tak zožala značný úspech.

    New York sa v utorok dočasne ocitol pod útokom anjelských krídel. Značka Victoria’s Secret priniesla do metropoly opäť nádych týždňa módy. Po šiestich rokoch kontroverzií, zmien a neistoty obnovila svoju ikonickú prehliadku. Spolu s ňou sa na mólo vrátili aj mnohé známe modelky. Nechýbali ani svetoznáme speváčky, ktoré sa postarali o to, aby bol očakávaný návrat Victoria’s Secret ešte vzrušujúcejší.

    Značka totiž v roku 2018 ukončila svoje prehliadky po tom, čo dlho čelila silnej kritike. Bolo to najmä kvôli nedostatočnej inkluzívnosti a transfóbnym narážkam zo strany jej vtedajšieho šéfa. Zdá sa však, že značka Victoria’s Secret podobné zvyky konečne nechala za sebou. Show, trvajúca takmer hodinu, ktorá trvala takmer hodinu, totiž získala viac než pozitívne ohlasy. Postarali sa o ňu aj viaceré topmodelky.

    Zdroj: Reuters

    Na mólo sa vrátili napríklad sestry Gigi a Bella Hadid. Nechýbali ani Adriana Lima, Taylor Hill, Alessandra Ambrosio, Grace Elizabeth a Ashley Graham. Zo svojho dôchodku sa na chvíľu vrátila aj ikonická Tyra Banks, ktorá sa naposledy objavila na prehliadke Victoria’s Secret v roku 2005. Päťdesiatka modeliek potom odrážala rôzne vekové kategórie, etniká alebo typy postavy.

    Na prehliadke zažiarili aj slávne hviezdy. Zaspievala Cher, Tyla aj Lisa

    Victoria’s Secret sa vtedy podarilo získať podporu nielen slávnych modeliek, ale aj spevákov. Svojou prítomnosťou prehliadku poctili juhoafrická speváčka Tyla, členka kórejskej skupiny Blackpink Lisa a ikonická Cher. Za úspech prehliadky však vďačíme aj samotným návrhom, ktoré si zákazníci mohli prvýkrát kúpiť hneď po prehliadke. Okrem toho značka po prvýkrát vysielala prehliadku naživo aj na svojom YouTube.

    Na móle nechýbalo hneď niekoľko ružových princeznovských modelov, ktoré prechádzali do sýto fialovej a červenej. Na svoje si prišli aj milovníci sexi čiernej, ktorú predviedla supermodelka Kate Moss. Značka nezabudla ani na obľúbený athleisure v podobe legín či zapínacích mikín. Po úspešnej prehliadke tak Victoria’s Secret pravdepodobne čaká návrat na súčasnú módnu scénu.

    Zdroje: WWD, Today, NBC News, YouTube

    - A word from our sposor -

    spot_img

    Značka Victoria’s Secret potvrdila svoj comeback. Po šiestich rokoch predstavila svoju ikonickú šou